Ajankohtaista 16.9.2016:

Olen muuttanut Saloon, joten jatkossa järjestän taidekursseja Salon seudulla, pääkaupunkiseudulla, Turussa ja sopimuksen mukaan missä päin Suomea tahansa. En muuton takia aio järjestää syksyllä kursseja suuressa mittakaavassa. Mielelläni pidän kursseja kuitenkin pyynnöstä. Voit ehdottaa sinulle sopivaa ajankohtaa lähettämällä minulla sähköpostia! Järjestän tällä hetkellä Vedic Art -kursseja ryhmille sekä uutuutena yksilöopetuksena, jolloin on mahdollista saada täsmällisesti juuri sinun tämänhetkisiä tarpeitasi vastaavaa ohjausta.

 

Vedic Art -kurssit

Tule herättämään luovuutesi! Vedic Art -kurssilla pääset piirtämään ja maalaamaan sisältä käsin. Sinun ei tarvitse osata maalata ollenkaan, eivätkä hienot taideteokset ole päämäärä. Näillä kursseilla sisälläsi oleva luovuus pääsee esiin. Voit piirtää ja maalata täysin turvallisesti. Kurssilla töitä ei arvostella ollenkaan. Saat keskittyä maalaamaan täysin omalla tavallasi!

Vedic Art -kurssit soveltuvat kaikille, mutta erityisesti sinulle, jos tunnet kiinnostusta johonkin uuteen, muttet vielä oikein tiedä mihin tai miten toimia. Kurssi sopii myös hyvin, jos olet stressaantunut tai väsynyt, ja kaipaat uutta, lempeää tapaa ilmaista itseästi ilman ulkopuolista arvostelua. Kurssi on mainio tietenkin myös kaikille, jotka ovat innostuneet piirtämisestä ja maalaamisesta. Jos sinua innostaa ajatus siitä, että voisit maalata sitä, mitä sisälläsi tunnet ja koet, tämä on sinulle loistava kurssi.

Vedic Artin peruskurssi koostuu kolmesta kahden päivän mittaisesta osasta. Peruskurssia voit suorittaa omassa tahdissasi, yksi osa kerrallaan. Yhden osan hinta on 110€ tai kaikki kolme osiota kerralla maksettuna 290€.

 

Vedic Art yksilöohjaus

Ajatus henkilökohtaisesta taideopetuksesta on pyörinyt päässäni pitkään. Koska Vedic Art on juuri sinun oman luovuutesi ja suuntasi löytämistä, myös se tapa, jolla sen saavutat parhaiten on omanlainen. Useimmiten kurssimuotoinen opetus sopii mainiosti, mutta jos haluat edetä omassa tahdissasi ja saada tarkempaa ohjausta juuri omaan tilanteeseesi, niin yksilöohjaus voi olla sinua varten. Jos et ole käynyt Vedic Art -kursseja, ryhdymme käymään sen peruskurssin sisältöä askeleittain. Jos taas olet, on useita jatkokursseja, joiden sisältöä voimme käydä läpi. Yksilöohjauksessa pystymme keskustelemaan tarkemmin siitä, mitä haluat saavuttaa ja millaiset asiat sinulla kahlitsevat luovuutta, ilmaisua ja omana itsenäsi elämistä. Voin sen avulla antaa sinulle täsmäohjausta. Opetus on kuvataidekeskeistä. Se ei ole terapiaa, vaikka voimmekin käsitellä isoja ja vaikeitakin asioita. Kuitenkin niihin pureudutaan piirtämisen ja maalaamisen keinoin. Sanattomalla tasolla sisällämme olevia asioita voidaan tuoda esille näin ilman älyllistä pohdintaa ja menneessä vatvomista. Painopiste on nimenomaan uuteen suuntautumisessa.

Yhden tapaamisen kesto on noin neljä tuntia. Se voidaan järjestää eri paikoissa, esimerkiksi sinun kotonasi. Yhden kerran hinta on 270€. Hinta on näin edullinen nyt syksyllä lokakuun 2016 loppuun asti. Jos nyt aloitat tähän hintaan, saat jatkossakin tulevat kerrat samaan hintaan (korkeintaan 5 kertaa).
(Myöhemmin aloittaville hinta tulee olemaan vähintään 370€/kerta.)
Maksu käteisellä ohjaustapaamisen yhteydessä kuittia vastaan tai laskulla siten, että eräpäivä on 2-3 päivää tapaamisen jälkeen.

Olen saanut todella hyvää palautetta yksilöohjauksesta. Sille todella on ollut tarvetta. Jos koet, että tarvitset enemmän keskustelua tai haluat edetä omassa tahdissasi, voi yksilöohjaus olla sinua varten. Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin!

Esimerkki kurssiohjelmasta – Vedic Artin peruskurssin ensimmäinen osa

Päivä 1

  • Mitä Vedic Art on? (luento)
  • Aloitetaan ensimmäiset prinsiipit (luento + piirtämistä)
  • Lounastauko (1 tunti)
  • 2 prinsiippiä (luento + piirtämistä)

Päivä 2

  • Käynnistetään päivä pienellä piirustusharjoituksella
  • 1-2 prinsiippiä (luento + maalaamista)
  • Lounastauko (1 tunti)
  • 2 prinsiippiä (luento + maalaamista)

Ota yhteyttä, jos haluat kurssille tai haluat tietää lisää! >>
sanna.vaatanen ( at ) gmail.com