Mahtavaa, että olet tullut vierailemaan sivustollani! Iloinen taiteilija on sivusto, jolla haluan jakaa tietoa siitä, miten jokainen meistä voi löytää oman luovuutensa ja oppii ilmaisemaan itseään omalla, persoonalisella tavallaan. Tämä ilmaisutapa voi olla suoraan taiteen kautta, tai sitten ehkä löydät aivan toisen tyyppisen tavan, joka saa sinut innostumaan ja silmäsi syttymään. Tällä sivustolla esittämäni ideat ja harjoituksetn keskittyvät pääsääntöisesti taiteen tekemiseen. Kuitenkin näitä taideharjoituksia tekemällä luovuus voi avautua aivan millä tahansa alueella. Sinun ei siis tarvitse olla taiteilija tai haluta taiteilijaksi. Toki se voi olla sinulla päämääränä, jolloin olet erityisen hyvin oikeassa paikassa, koska pystyn ohjaamaan sinua tarvittaessa paljon syvemmälle juuri taiteen tekemisessä sitten, kun luovuus jo kukkii.

Päivitän uusia artikkeleita sivuille säännöllisesti, joten tule siis usein katsomaan, mitä uutta täältä löytyy! Paras ja helpoin tapa saada tietää uudesta sisällöstä on Iloinen taiteilija -viikkokirje. Liity sen tilaajaksi, niin lähetän sinulle aina heti tiedon uusista artikkeleista. Saat myös säännöllisesti uusia ideoita ja tietoa, jota tarjoan vain viikkokirjeen tilaajille, enkä lisää tänne sivustolle. Tule siis mukaan täyttämällä alla olevaan lomakkeeseen etunimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Tilaa Iloinen taiteilija -viikkokirje tästä!

* pakollinen kenttä

Yleistä tietoa sivustosta ja viralliset asiat

Tuotesuositukset

Sivustolla olevista linkeistä osa on sellaisia, että jos klikkaat sitä ja ostat suosittelemani tuotteen, saan siitä pienen provision itselleni. Tämä auttaa minua maksamaan sivuston ylläpitoon liittyviä kuluja ja korvaa aikaa, jota käytän artikkelien kirjoittamiseen. Suosittelen vain tuotteita, joita olen itse käyttänyt ja jotka koen oikeasti hyödyllisiksi lukijoilleni. Jos kuitenkin koet, ettet halua minun saavan hyötyä suosittelemistani tuotteista, voit vapaasti etsiä ne käsiisi omatoimisesti muita reittejä. Kiitos kuitenkin, jos koet suositukseni hyödyllisiksi, ja hankit jonkin tuotteen linkkini kautta!

Sivuston ylläpitäjän vastuu

Sivustolla esittämäni harjoitukset, tehtävät tai ideat eivät välttämättä johda kaikilla ja joka tilanteessa samoihin tuloksiin tai tuloksiin, joita itse olen saanut. Ne eivät myöskään koskaan ole syy jättää jättää jokin lääketieteellinen hoito tekemättä. Käytä siis omaa harkintaasi, kun sovellat tällä sivustolla olevia ohjeita omassa elämässäsi.